Initiatief mobiliteit wegens Corona-virus

Nu het corona-virus de maatschappij verlamt is het noodzakelijk dat onze logistiek overeind blijft om iedereen te bevoorraden van de nodige voeding, levensmiddelen, brandstof, maar ook van medicatie en medisch materiaal.
Ook wordt mobiliteit van de mensen ontnomen en moeten ze terugvallen op het openbaar vervoer waar juist zwaar wordt ingezet op “social distancing”.
Zaken die voorheen vanzelfsprekend waren, zijn plotseling omringd door onzekerheid. Ook mobiliteit is hiervan een voorbeeld. Daarom is het ons doel om iedereen op weg te helpen. Vooral mensen die anderen willen helpen én mensen met vitale beroepen reiken wij nu de hand.

 

Bedrijfswagencentrum Hoeksche Waard probeert met dit initiatief er ook voor anderen te zijn.
Als autoverhuurder uit de Hoeksche Waard stellen wij zowel onze personenwagens als lichte bedrijfswagens ter beschikking voor goede doelen en mensen in nood.

 

Aanbod vrijwilligers

Mensen die initiatieven ontplooien om anderen te helpen, kunnen bij ons aankloppen voor een gratis huurauto. Denk hierbij aan bloemenkwekers die hun bloemen schenken aan bejaardenhuizen en die weg willen brengen.

 

Aanbod professionals

Zorgmedewerkers en andere professionele hulpverleners zoals verpleegkundigen, mensen die werkzaam zijn bij gemeente, politie, brandweer kunnen een huurauto gebruiken tegen kostprijs en de gebruikelijke borg komt te vervallen.
Als ze met zijn tweeën moeten werken en ze hebben maar één auto, en ze willen geen risico lopen in het openbaar vervoer, dan kunnen ze ons bellen.

 

BOVAG

Nederland is door de corona-maatregelen van de overheid een stuk langzamer gaan draaien. Daar merkt de mobiliteitsbranche de gevolgen van, waardoor BOVAG als brancheorganisatie juist op volle toeren draait als crisiscentrum van de mobiliteitsbranche. Als trouw lid van de Bovag hebben wij, net als vele andere garagebedrijven intensief contact over de ontwikkelingen.

 

Daarnaast hebben wij de volgende voorzorgsmaatregelen genomen:

  • Fysiek contact tussen personen zo veel mogelijk te vermijden
  • Als de auto onderhoud nodig heeft, is dat fysieke contact in feite ook niet nodig.
  • Uw voertuig wordt gratis bij opgehaald en weer teruggebracht.

Momenteel worden er nog geen reparaties of onderhoudsbeurten uitgesteld, wij hopen dat wij door de genomen maatregelen uw vertrouwen in onze branche en ons bedrijf blijft behouden, zodat wij de werkgelegenheid van onze medewerkers kunnen blijven garanderen.

Naast onderhoud, verkoop en wagenparkadvies voeren wij, samen met onze vaste lokale partners ook alle overige werkzaamheden aan uw voertuig uit, zoals bedrijfswageninrichting, carrosseriebouw, belettering, poetsen, schadeherstel, bandenwissel, etc. Wij ontzorgen u volledig op het gebied van mobiliteit en dragen samen met u bij aan de lokale economie.

 

Bezoek aan ons bedrijf is door de genomen maatregelen beperkt mogelijk, graag mailen of bellen voor contact.

 

Met vriendelijke groet,

 

Richard Both

 

 

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie