Coors Interieurbouw

Interieurspecialist Coors Interieurbouw B.V. te Ridderkerk heeft onlangs het wagenpark vervangen. We hebben hiervoor een plan ontwikkeld waarbij eerst de bedrijfswagens onder de loep genomen werden en daarna de personenwagens. Vervolgens hebben wij een tender uitgezet om de vervanging te realiseren. Coors hecht veel waarde aan het realiseren van de mvo-doelstellingen, corporate indentity tegen een aantrekkelijk tarief.

 

De medewerkers hebben hun opvallende, bijtellingvriendelijke Renault Clio Estate dCi 90 Expression met Stop&Start eco2-dieselmotor in ontvangst genomen. 

 

Han Revelman van Coors Interieurbouw B.V. over de keuze: “Wij zijn tevreden over de samenwerking met RNB Automotive. Richard Both heeft ons volledig ontzorgd bij de reorganisatie van ons wagenpark. Eerder al zijn de bedrijfswagens vervangen door nieuwe Mercedes Sprinters met Euro 6 motor en nu dus de nieuwe personenwagens. Hierdoor hebben we nu een verbetering in mvo, lagere bijtelling, besparing op de totale kosten en een uniforme uitstraling.”

 

 Indumij Renault Ridderkerk doet de onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor een haal- en brengservice voor de berijders van Coors Interieurbouw B.V. 

 

 Hiermee wordt Coors volledig ontzorgd op het gebied van hun mobiliteit.

      

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie