Neko Ship Supply

Neko Ship Supply is een sterk groeiend bedrijf, gevestigd te Rotterdam. Zij leveren alles wat nodig is om de bemanning te voeden en het schip draaiende te houden.

 

Onder de klanten bevinden zich o.a. eigenaren van megajachten, cruiseschepen en grote rederijen. Snelle en correcte levering van goederen is dan ook een vereiste bij deze veeleisende klanten.

 

Na een uitgebreide inventarisatie hebben we in goede samenwerking met onze partners een nieuw concept uitgewerkt.

 

Uitgangspunten hierbij waren het gebruik maken van meerdere compartimenten, zowel koelen, vriezen als verwarmen. Ook een hoog laadvermogen en laadvolume, waarbij de totale opbouw nog voor het lage tarief door de tolpoortjes in Frankrijk kan.

 

Hierdoor hebben we meer flexibiliteit tegen lagere kosten in het wagenpark gebracht. De eerste 2 bussen zijn inmiddels dan ook ingezet.   

Eleqtron

Eleqtron Numansdorp is specialist in LED-verlichting en stekerbare oplossingen.

 

Voor uitbreiding van de buitendienst is gekozen voor de Renault Clio met de bekende Eleqtron uitstraling.

 

We wensen Rene en zijn team veel veilige kilometers toe met de nieuwe voertuigen. 

 

Bandenservice Zuid-West

Bandenservice Zuid-West is speicalist op het gebied van banden voor de agrarische sector en industrie. Ze hebben vestigingen in Klaaswaal en Noordwijkerhout.

 

Ze zijn specialist in het segment van de hele groooote banden. Onlangs hebben we een nieuwe VW Crafter mogen afleveren, speciaal ingericht voor het bezorgen van deze grote banden. De maximale doorlaadhoogte is dan ook 214cm.

 

Ook de overige voertuigen, zowel de personenwagens als de bedrijfswagens hebben wij mogen leveren. Wij wensen Jaap en zijn team veel veilige kilometers met de voertuigen.

 

    

Moonen Management Services

Onze ervaringen met Bedrijfswagencentrum Hoeksche Waard (en Richard Both) zijn zeer goed. Wij hebben voor onze bedrijven Moonen Management Services en Quality Dog Products VOF een tweetal gebruikte auto's aangeschaft. Daarbij ervoeren wij een grote deskundigheid en prima aftersales. Richard gaat duidelijk voor de lange termijn relatie. Wij willen hem daarom van harte aanbevelen.

 

Arnold Moonen

Moonen Management Services

Van Gemeren Mechanisatie

Wij hebben 5 nieuwe bedrijfswagens aangeschaft, 1 x Renault Megane, 1 x VW Amarok en 3 Crafters, de expertise en de volledige ontzorging tegen een nette prijs/prestatie en de zuivere praat heeft tot dit besluit geleidt. Ondertussen zijn de 1e twee auto's afgeleverd,voorzien van een volledige bedrijfswageninrichting, bestickerd en compleet zoals afgesproken. Chapeau!

 

Johan van Gemeren

van Gemeren Mechanisatie

 

     

 

 

WIJ Reclame

Wij reclame heeft inmiddels al 3 auto's gekocht bij Richard. Echt heerlijk hoe hij alle rompslomp uit handen neemt en ook de snelheid waarmee gerangeerd wordt. Goed bezig!

 

Marcel van den Engel

WIJ Reclame

 

    

Poseidon Propulsion BV

Prima service! Richard Both regelt alles voor je. Van de aankoop tot de aflevering voor de deur! En alles wat tussen zit, zoals de belettering, rittenadministratie. Perfect.

 

Poseidon Propulsion BV

 

    

Mourits

Super bedrijf,had een auto gezien in Leeuwarden kom zei hij we gaan er samen heen en komen mét de nieuwe auto terug en het gebeurden nog ook!!!!!!!!
Geweldig toch !!

 

Mouritsagf

Mourits

 

HooNum BV

Als ondernemer heb ik bij Richard Both een vraagstelling gedeponeerd voor de aanschaf van een nieuwe bedrijfsauto. Mijn wensen en eisen zijn vertaald in een tweetal heldere offertes voor de aanschaf van een VW of een Ford. Mijn keuze is gevallen op een VW. Richard heeft mij van goed en gedegen advies voorzien en ik kan zijn wijze van advisering en werken bij u aanbevelen.

 

Johan 't Hooft

HooNum BV

Slagkr8 Personeel

Erg positief! Ik ben bij Richard Both gekomen met een vraagstuk over mobiliteit. Hij heeft vervolgens de verschillende mogelijkheden duidelijk en overzichtelijk uiteengezet (bus met grijs kenteken of gunstige bijtelling personenauto). Na dit gesprek was het voor mij duidelijk wat voor mij de beste optie was en heb ik hem de opdracht gegeven. In korte tijd heeft hij een prachtige V60 Hybride voor me gevonden, welke aan alle wensen voldeed. Aflevering binnen één week!
Nogmaals dank voor je inzet,

groet Jeroen / Slagkr8 Personeel
Aanschaf gebruikte auto

Driehuizen Transport BV

Onze ervaring met Richard Both is buitengewoon goed. Zeer deskundig en prettig heeft Richard onze organisatie ondersteund bij de aanschaf van meerdere bedrijfswagen. Samenwerken met Richard betekend dat je als organisatie volledig wordt ontzorgd. Zeker een aanrader voor andere organisaties.

 

N.Aachboune
Driehuizen Transport BV

Coors Interieurbouw

Interieurspecialist Coors Interieurbouw B.V. te Ridderkerk heeft onlangs het wagenpark vervangen. We hebben hiervoor een plan ontwikkeld waarbij eerst de bedrijfswagens onder de loep genomen werden en daarna de personenwagens. Vervolgens hebben wij een tender uitgezet om de vervanging te realiseren. Coors hecht veel waarde aan het realiseren van de mvo-doelstellingen, corporate indentity tegen een aantrekkelijk tarief.

 

De medewerkers hebben hun opvallende, bijtellingvriendelijke Renault Clio Estate dCi 90 Expression met Stop&Start eco2-dieselmotor in ontvangst genomen. 

 

Han Revelman van Coors Interieurbouw B.V. over de keuze: “Wij zijn tevreden over de samenwerking met RNB Automotive. Richard Both heeft ons volledig ontzorgd bij de reorganisatie van ons wagenpark. Eerder al zijn de bedrijfswagens vervangen door nieuwe Mercedes Sprinters met Euro 6 motor en nu dus de nieuwe personenwagens. Hierdoor hebben we nu een verbetering in mvo, lagere bijtelling, besparing op de totale kosten en een uniforme uitstraling.”

 

 Indumij Renault Ridderkerk doet de onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor een haal- en brengservice voor de berijders van Coors Interieurbouw B.V. 

 

 Hiermee wordt Coors volledig ontzorgd op het gebied van hun mobiliteit.

      

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie