Voertuig advies


Voertuig advies

Elk bedrijf stelt zijn eigen specifieke wensen aan de voertuigen die worden gebruikt. In samenspraak met u als klant brengen we de eisen en wensen in kaart. Op basis daarvan adviseren wij de voor u optimale oplossing. Bedrijfswagencentrum HW verkoopt alle merken personen- en bedrijfswagens.

Voertuig advies


Voertuig advies

Elk bedrijf stelt zijn eigen specifieke wensen aan de voertuigen die worden gebruikt. In samenspraak met u als klant brengen we de eisen en wensen in kaart. Op basis daarvan adviseren wij de voor u optimale oplossing. Bedrijfswagencentrum HW verkoopt alle merken personen- en bedrijfswagens.

Van der Zaag inrichting voertuig Van der Zaag inrichting voertuig

Inrichting

Een efficiënt ingerichte bedrijfswagen zorgt voor werkplezier en beschermt uw wagen optimaal. Bedrijfswagencentrum HW levert op maat gemaakte vloeren en wanden. Door het aanbrengen van een tweede vloer in het laadruim wordt extra ruimte gecreëerd. Met het juiste advies voor ladingzekering bent u  gegarandeerd van een veilig en werkbaar bedrijfsvoertuig.

Bestickering

Passende belettering geeft uw nieuwe voertuig de juiste uitstraling. Wij kunnen dat voor u regelen, van eenvoudige naamgeving tot full color, 3D-prints en verplichte retroreflecterende contourmarkering. Uitsluitend uitgevoerd in A-merken. Van elke bestickerde bedrijfswagen ontvangt u een uniek herkenningsnummer, zodat in geval van schade direct duidelijk is welk ontwerp, welk vinyl en welke kleuren er zijn gebruikt. Dat bespaart veel tijd bij het herstellen van de schade.

Beveiliging

Een bedrijfsvoertuig moet een veilige plek zijn voor uw materialen en gereedschappen. Een goed beveiligingssysteem voorkomt dat onbevoegden toegang krijgen tot de laadruimte. Wij leveren systemen in vele variaties, van eenvoudig tot uitgebreid met pensloten. Onze leveranciers blijven innoveren en leveren de beste systemen. In bepaalde gevallen is elektronische beveiliging ook vereist. Wij kunnen startblokkering, alarm- en track-en-trace-systemen voor u in orde maken.

Veel gestelde vragen
Hoe kan voertuigadvies mijn bedrijf helpen?

Voertuigadvies is gericht op het identificeren van uw specifieke wensen en eisen voor voertuigen die in uw bedrijf worden gebruikt. Dit helpt bij het vinden van de meest optimale voertuigoplossing voor uw bedrijf.

Wat doet Bedrijfswagencentrum HW met mijn specifieke eisen en wensen voor voertuigen?

In nauw overleg met u als klant brengen we uw eisen en wensen in kaart. Op basis daarvan adviseren wij u over de beste voertuigoplossing voor uw situatie.

Welke soorten voertuigen verkoopt Bedrijfswagencentrum HW?

Bedrijfswagencentrum HW verkoopt alle merken personen- en bedrijfswagens, waardoor u een ruime keuze heeft voor uw bedrijfsvoertuigen.

Biedt Bedrijfswagencentrum HW ook oplossingen voor voertuiginrichting?

Ja, wij bieden op maat gemaakte vloer- en wandinrichtingen voor bedrijfswagens. Deze efficiënte inrichting zorgt voor werkplezier en optimale bescherming van uw voertuig.

Werken jullie samen met gespecialiseerde partners voor carrosseriebouw?

Ja, wij kunnen passende belettering regelen voor uw voertuigen, variërend van eenvoudige naamgeving tot full-color, 3D-prints en verplichte retroreflecterende contourmarkering. Al onze beletteringen worden uitgevoerd met A-merken en voorzien van unieke herkenningsnummers voor snelle schadeherkenning en herstel.

Adres

Thomas Edisonstraat 3a
3284 WD Zuid-Beijerland

0186 - 57 94 40 | 06-27 05 04 44
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Contact

Dagelijks bereikbaar van 08:00 uur t/m 18:00 uur op: 0186-579 440 (alleen op afspraak).

Zondag gesloten.

 

Algemene voorwaarden RNB Automotive zakelijk markt

Een Google review wordt gewaardeerd.