Autoverhuur


AUTOVERHUUR

Bedrijfswagencentrum HW beschikt over personenwagens en lichte bedrijfswagens die voor een bepaalde periode kunnen worden gehuurd tegen aantrekkelijke tarieven.

Bedrijfswagencentrum HW beschikt over personenwagens en lichte bedrijfswagens die voor een bepaalde periode kunnen worden gehuurd tegen aantrekkelijke tarieven.

Autoverhuur


Autoverhuur

Bedrijfswagencentrum HW beschikt over personenwagens en lichte bedrijfswagens die voor een bepaalde periode kunnen worden gehuurd tegen aantrekkelijke tarieven.

Verhuur personenwagens

U kunt bij ons personenwagens huren met een A- of een B-label en deze inzetten voor dagelijks gebruik of als flexibel vervoermiddel binnen uw bedrijf. Wij bieden u hoogwaardig en goed onderhouden personenwagens tegen een scherp tarief.
Heeft u een vraag over autoverhuur? Stel hem aan ons. Wij denken net even verder en hebben steeds als doel het passende vervoermiddel voor u te vinden.

Verhuur bedrijfswagens

Bedrijfswagens zijn er in veel soort en maten. Onze autoverhuurvloot is zoveel mogelijk afgestemd op de behoefte van onze klanten. De één heeft een bedrijfswagen nodig voor transport en logistiek, een ander voor de bouw of installatiewerk. Bedrijfswagencentrum HW heeft het juiste vervoermiddel. Ook grotere bakwagens met laadklep voor bijv. verhuizingen kunnen bij ons worden gehuurd tegen een scherp tarief. Sinds enige tijd beschikken wij ook over elektrische bestelwagens met automaat.

Haal- en brengservice

Huurt u een bedrijfswagen langer dan 7 dagen? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice binnen de Hoeksche Waard.

Shortlease

Wilt u langer dan 30 dagen beschikken over een van onze wagens? Informeer dan naar onze aantrekkelijke shortlease-tarieven. Deze gelden op basis van full operational lease, welke maandelijks opzegbaar is. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Al onze verhuurtarieven zijn:

Inclusief

  • vrij rijden 100 km/dag
  • dag: 8.00 tot 18.00 uur
  • haal- en brengservice bij verhuur langer dan 7 dagen
  • verzekering

Exclusief

  • borg à € 250,-
  • eigen risico: € 1000,-*
  • brandstof
  • meerkilometers à € 0,25 per kilometer
  • accessoires, zoals trekhaak, imperiaal, palletwagen, sjorbanden etc.

*Let op! Bovenhoofdse schade (schade boven de ramen) is voor rekening van de huurder en valt niet onder het eigen risico.

Veel gestelde vragen
Welke soorten personenwagens biedt u te huur aan?

Wij bieden personenwagens aan met een A- of B-label die geschikt zijn voor dagelijks gebruik of als flexibel vervoermiddel binnen uw bedrijf.

Wat zijn de voordelen van het huren van een personenwagen bij Bedrijfswagencentrum Hoeksche Waard?

U krijgt hoogwaardige en goed onderhouden personenwagens tegen scherpe tarieven.

Hoe kan ik een vraag stellen over autoverhuur?

U kunt uw vraag aan ons stellen via telefoon, e-mail of whats-app, en we streven ernaar om het juiste vervoermiddel voor u te vinden.

Welke soorten bedrijfswagens biedt u te huur aan?

Onze autoverhuurvloot is afgestemd op diverse behoeften, waaronder transport, logistiek, bouw, en installatiewerk. We hebben ook grotere bakwagens met laadklep en elektrische bestelwagens met automaat beschikbaar.

Biedt u haal- en brengservice aan voor bedrijfswagens?

Ja, als u een bedrijfswagen langer dan 7 dagen huurt, kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice binnen de Hoeksche Waard.

Wat is shortlease en hoe werkt het?

Shortlease biedt de mogelijkheid om langer dan 30 dagen over een van onze wagens te beschikken tegen aantrekkelijke tarieven op basis van full operational lease. Deze leasevorm is maandelijks opzegbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat zijn de tarieven voor autoverhuur en wat is inbegrepen?

Onze verhuurtarieven zijn inclusief: vrij rijden tot 100 km per dag, huurperiode van 8.00 tot 18.00 uur, haal- en brengservice bij verhuur langer dan 7 dagen, en verzekering. Exclusief zijn de borg van € 250,-, het eigen risico van € 1000,-, brandstof, extra kilometers à € 0,25 per kilometer, en accessoires zoals een trekhaak, imperiaal, palletwagen, sjorbanden, enzovoort.

Wat is het eigen risico bij autoverhuur?

Het eigen risico bedraagt € 1000,-, maar let op: bovenhoofdse schade (schade boven de ramen) valt niet onder het eigen risico en wordt volledig door de huurder gedekt.

Adres

Thomas Edisonstraat 3a
3284 WD Zuid-Beijerland

0186 - 57 94 40 | 06-27 05 04 44
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Contact

Dagelijks bereikbaar van 08:00 uur t/m 18:00 uur op: 0186-579 440 (alleen op afspraak).

Zondag gesloten.

 

Algemene voorwaarden RNB Automotive zakelijk markt

Een Google review wordt gewaardeerd.